Over Ons

Welkom bij Playgroundrides! Hier vindt u een breed scala aan hoogwaardige merkauto's die perfect zijn voor kinderen. Onze collectie bestaat uit auto's van topmerken zoals BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lamborghini en nog veel meer.

Elke auto is ontworpen om uw kind een veilige en plezierige rit te bieden. We zijn er trots op dat al onze producten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn gemaakt van de beste materialen. Onze auto's zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en komen in verschillende stijlen en kleuren.

Playgroundrides verkoopt uitsluitend aan wederverkopers. Dit betekend dat we aan dropshippers leveren maar ook de mogelijkheid bieden om grotere partijen te kunnen leveren.

We zijn toegewijd aan het bieden van een leuke en spannende rijervaring voor uw kind en we zijn ervan overtuigd dat onze selectie merkauto's uw verwachtingen zal overtreffen.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID