Restitutiebeleid

We hanteren een retourbeleid van 30 dagen. Dit betekent dat je na ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om een retour aan te vragen.

Om in aanmerking te komen voor een retournering moet het artikel in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het artikel mag niet gedragen of gebruikt zijn en moet voorzien zijn van kaartjes en in de originele verpakking zitten. Daarnaast heb je de bon of het aankoopbewijs nodig.

Je kunt een retour aanvragen door contact met ons op te nemen via info@playgroundrides.com.

Schade en problemen
Controleer je bestelling bij ontvangst en neem direct contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Zo kunnen we het probleem beoordelen en oplossen.

Uitzonderingen/niet retourneerbare artikelen
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloemen of planten), op maat gemaakte producten (zoals speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen) en artikelen voor persoonlijke verzorging (zoals schoonheidsproducten). Ook accepteren we geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen. Als je vragen of opmerkingen hebt over je specifieke item, neem dan contact met ons op.

Helaas kunnen we geen retourzendingen accepteren van afgeprijsde artikelen of cadeaubonnen.

Terugbetalingen
We laten je weten wanneer we je retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en of de terugbetaling is goedgekeurd. Als de terugbetaling is goedgekeurd, wordt deze binnen 10 werkdagen automatisch teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat je bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt.

Als er meer dan 15 werkdagen zijn verstreken sinds we je retourzending hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@playgroundrides.com.

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID